joi, 18 iunie 2009

Miss Nepunctualitate!

Si doar am zis ca asta e ultima data cand ma pornesc cu 5 minute inaintea trenului dar ... nu, pana nu ratez SANSA VIETII MELE tot nu o sa ma invat minte. La fel si azi ... fugeam de nebuna pe strada, cu geanta in mana, abia tragandu-mi rasuflarea si ... cand s-ajung la gara, ce sa vad? :-S Da...trenul tocmai trecea prin fata ochilor mei. DAMN! Imi venea sa ... sa ... scot bageta magica si ... sa-l opresc sa ma astepte ... dar, ca de obicei m-am resemnat si m-am intors din drum. Cred ca deja ma cunosc vanzatorii de la magazinele din apropierea garii...in ultima perioada ... tot perindandu-ma inainte si-napoi, astazi nefiind singura zi cand am patit-o. Si mi se pare ridicol ... de ce mi se intampla numai mie? De fapt... sunt convinsa ca nu sunt singura:P dar cum de mereu apar lucruri inevitabile? Astazi, spre exemplu eram pregatita aveam 15 minute la dispozitie sa ajung, cand realizez ca am uitat sa caut nişte acte. OMG! Cand am terminat operatiunea, eram confuza ce sandale imi iau... iar pana m-am hotarat mi-am dat seama ca... , mai sunt 6 minute... cursa contra-conometru scria pe picioarele mele:). Si uite asa... inevitabilul s-a produs. :-??
Chiar nu inteleg de unde atata dopare cu nepunctualitate... De aici reiese si... neseriozitatea... care la randul ei implica multe alte valori. Ce e atat de greu sa te pornesti cu 5 minute inainte, saau sa te pregatesti cu 5-10 minute dinainte.
La randul nostru nu suportam sa asteptam... ne enervam, ne crizam "Cum isi permite sa intarzie?!?" insa, atunci cand vine vorba de noi ne permitem sa depasim orarul stabilit. :-" Pe-asta n-o s-o inteleg ... prea curand.
In ultima vreme... realizez ca am mari sanse sa castig titlul de MISS NEPUNCTUALITATE
. Va rooog... nu ma votati, ci mai degraba... ajutati-ma sa pierd de data aceasta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta