miercuri, 9 septembrie 2009

Sfarsit de MAI

Cand vom ierta totul, le vom castiga pe toate.
 
Am invatat ca in viata cel mai greu e sa ai incredere in ceilalti (ca de pierdut increderea e nevoie doar de o secunda) si sa ierti. Numai iertand putem merge mai departe.
Iertare, incredere, respect. Cuvinte pline de sentimente.
Si totusi e atat de greu sa spunem iarta-ma dar e atat de simplu sa ranim, atat de dificil sa capeti respectul unei persoane si extrem de usor sa il pierzi.
Cei apropiati noua ne ranesc cel mai des, ne mint in nerepetate randuri si tot ei ne provoaca o mare suferinta. Iar in final... cu ce ne alegem? Nici macar un sincer: iarta-ma.
Si noi la randul nostru trebuie sa platim cu aceiasi moneda caci altfel ne simtim folositi, oricum ne simtim deja, dar nu... nu se poate sa fim mai prejos. Si asa, incepem o lupta pe frontul indiferentei. Sa ne verificam puterile! Cine rezista pana la final? Cine pe cine iarta? Pentru ca fiecare are adevarul lui si nu vrea sa piarda teren in fata "adversarului". Ne bombardam cu orgoliu, uitam sa fim sinceri, ne ascundem dupa pereti inveliti de tacere si folosim falsitatea ca mijloc de "colaborare".
Cel ce considera ca numai adevarul lui este cel bun da dovada de o inteligenta limitata. "Oricum... eu am dreptate!" (in mare parte).
Si cu o astfel de atitudine ADIO COMUNICARE, BUN VENIT INDIFERENTEI.

Si asa... incepe sfarsitul.

Un comentariu:

Părerea ta